Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Január 18. 10:51, péntek | Belföld
Forrás: mti

Több mint 13 millió forintot lopott egy férfi két irodából

Több mint 13 millió forintot lopott egy férfi két irodából

Elfogtak egy férfit, aki több mint 13 millió forintot lopott két fővárosi irodából - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

A közlemény szerint a 35 éves debreceni férfi az első - az V. kerületben lévő - irodába még tavaly december végén tört be, onnan egy laptopot és egy pénzkazettát lopott el.

A gyanú szerint a férfi január 12-én este a VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton is betört egy irodába, ahonnan a falba szerelt széfet kitépte a helyéről, és az íróasztal fiókjában lévő pénzzel együtt távozott.

A férfit végül a Józsefvárosban fogták el, a lakásán több mint hárommillió forint készpénzt találtak és foglaltak le - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u