Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Január 18. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Január 20-án nyit a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. dombóvári fiókja a Szabadság utca 21. szám alatti Ivanich-Üzletházban. A kézizáloghitelről beszélgettünk a fiók munkatársával.

- Mi a kézizáloghitel?

Készpénz gyorsan és bürokráciamentesen! A legrövidebb út, hogy ügyfeleink gyorsan jussanak kölcsönhöz: a kézizálog-hitel. Értéktárgyát fedezetként elhelyezi nálunk, mi felbecsüljük és hosszadalmas hitelelbírálás nélkül egy-két percen belül átadjuk készpénzben a hitelt. Az összeg visszafizetéséig értéktárgyát biztonságosan megőrizzük.

- Miért előnyös a záloghitel felvétele? Mi különbözteti meg más hitelektől?

A záloghitel fő előnye, hogy gyors, akár néhány perc alatt felvehető, s így pillanatok alatt megoldja az átmeneti likviditási gondokat. Amennyiben késne a hitelfelvevő a visszafizetéssel, a lejárati időn belül lehetőséget biztosítunk a hitel meghosszabbítására, akár egymás után többször is! Nálunk akkor sem kerül BAR listára, ha nem tudja a kölcsönt visszafizetni.

- Milyen dokumentumok szükségesek a hitel felvételéhez?

A kézizáloghitel igénybevételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra, kezesre, közüzemi számlákra stb. Sőt! A záloghitel 3,6 millió forintig választhatóan anonim. Anonim elzálogosítás esetén semmilyen dokumentum nem szükséges a hitelügylethez, még személyi igazolvány sem. Ha ügyfelünk betöltötte 18. életévét, elég, ha értéktárgyát behozza hozzánk, mi felbecsüljük és kifizetjük a hitelt készpénzben. Abban az esetben, ha a kedvezményes nevesített hiteltermékünket veszi igénybe, az elzálogosításnál szüksége lesz személyi igazolványára és lakcím kártyájára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.