Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. December 08. 09:25, csütörtök | Helyi

Rengeteg csillogó szempár várta a Mikulást és a Bolhazsák zenekar koncertjét

Rengeteg csillogó szempár várta a Mikulást és a Bolhazsák zenekar koncertjét

A legkisebbek szüleikkel együtt várták a Mikulást december 6-án kora délután.

A családi eseményen Deli Orsolya és Fenyvesi Gábor a már tíz éve működő Kerekítő zenés-játékos program keretében ünnepeltek a Földi István Könyvtár szervezésében.

A koncertre érkezőket is meglepték műsorukkal a Majoros teremben.

Az adventi időszakra épített sátor alatt a Bolhazsák együttes közel egyórás koncertje fergeteges hangulatban telt. A Mikulás és a krampuszok minden jó gyereket megajándékoztak.

A Dombóvár ifjúságának szervezett délutáni programok a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központ, Dombóvár Város Önkormányzata, az Életfa Nagycsaládos Egyesület Dombóvár és a Dombó-Csipssz Egyesület összefogásával valósulhatott meg.

Címkék: mikulás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 08:00, péntek | Helyi

Hidraulikus szerelőkosaras jármű bérelhető gépkezelővel

Korszerű, 18 méter emelőmagasságú, könnyített, teleszkópos gémmel és elforgatható kosárral rendelkező gépkocsi kölcsönözhető.

2023. Február 02. 10:42, csütörtök | Helyi

Az álmaiért úszott egészen Amerikáig

Bévárdi Zsófi egyik nagy álma teljesült 2019-ben, amikor a középiskola elvégzése után, tehetséges úszóként sikerült amerikai egyetemen, a nyugat-virginiai Fairmont State University pszichológia szakára felvételt nyernie.

2023. Február 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Petőfi 200 szavalóverseny Tolnában

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Vármegyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat kétfordulós szavalóversenyt hirdet

2023. Február 01. 09:46, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!