Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 04. 09:04, kedd | Helyi

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Július 3-án két közlekedési baleset történt Dombóváron.

Este tíz óra után történt egy könnyű sérüléssel járó baleset. Egy férfi közlekedett KSR TTX MOTO típusú 2200 W-os elektromos segédmotoros kerékpárjával Dombóvár belterületén a Rákóczi utcában az Erzsébet utca irányából.
A Rákóczi utca 130-as szám előtti útszakaszon közúti ellenőrzést hajtottak végre, mely során az említett motorost ellenőrzés alá akarták vonni. Az intézkedő rendőr jelzése ellenére a motoros nem lassított, amikor mellé érkezett, a jármű kormányának jobb oldalával nekiütközött a karjának.
Az ütközés hatására a motoros elvesztette az egyensúlyát és elesett, fejjel a szolgálati járműnek ütközött. A motoros elmondása szerint nem kötött a járműre kötelező gépjármű felelősség biztosítást, ezért nem akart megállni. A baleset során az igazoltató rendőr könnyebben megsérült.

Kapospula területén történt egy anyagi káros baleset hétfőn háromnegyed egy körül. Egy férfi közlekedett Dacia típusú tehergépkocsijával a 61-es számú főúton, a Rákóczi utcában, Dombóvár irányába. Előtte, vele azonos irányba közlekedett egy BMW. Az elől haladó autó forgalmi okból lassított, amikor a hátul közlekedő – mivel nem tartott megfelelő követési távolságot – balra kormányzás ellenére is nekiütközött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.