Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: facebook.com/TaylorSwift/

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

A korábbi rekordot Don McLean tartotta az American Pie (1-2. rész) című nyolcperces számával, amely négy hétig szerepelt a lista csúcsán 1972-ben.

Az All Too Well Swift nyolcadik száma, amely a százas toplista csúcsára jutott. Korábbi listavezető dalai között van a Shale It Off, a Blank Space és a Cardigan című száma.

Az All Too Well egyúttal a harmincadik olyan dala, ami felkerült a tízes toplistára, s ezt a mérföldkövet előtte csak öt előadónak sikerült elérnie.

A Billboard közleménye szerint az All Too Well Taylor-változatként feltűntetett ötperces verzióját és a tízperceset is egy számként kezelték. A november 12-18-i héten a számot 54,4 milliószor streamelték az Egyesült Államokban.

A szám eredeti, 2012-ben kiadott változatát a Billboard külön dalként kezeli.

Swift a közelmúltban adta ki újból Red című albumát. Az énekesnőnek ez volt a második újból kiadott lemeze a tervezett hat album közül.

A kanadai popsztár, The Weeknd szintén rekorder lett a Billboard százas toplistáján, mivel Blinding Lights című száma már 90 hetet töltött a listán - közölte a BBC News.

The Weeknd (valódi nevén Abel Tesfaye) 2019 novemberében adta ki Blinding Lights című dalát, amelyet idén szeptemberig több mint 2,5 milliárd alkalommal streameltek a Spotify-on.

Címkék: Dal, rekord, szám, Taylor Swift

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.