Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2020. November 25. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Pénteken helyezik ki a karácsonyi díszkivilágítást Dombóváron

Pénteken helyezik ki a karácsonyi díszkivilágítást Dombóváron

November 27-én pénteken a Hunyadi tér 12–től a Víztoronyig az egyirányú utca szakaszosan lezárásra kerül a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt.

Tisztelt Lakók, Gépjármű és Üzlettulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. november 27-én pénteken, reggel 08:30-tól 12:00-ig a Hunyadi tér 12–től (K&H Bank) a Víztoronyig az egyirányú utca szakaszosan lezárásra kerül a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt. Amennyiben lehetőségünk adódik rá, az útzárat a jelölt időpontnál hamarabb feloldjuk.

Kérjük, hogy legyenek figyelemmel a kihelyezett forgalmi jelzőtáblákra, valamint a helyszínt biztosító közterület-felügyelők útmutatásaira!

Ugyanezen a napon a város területén kihelyezésre kerülnek a karácsonyi díszkivilágítás elemei. Kérjük a közlekedőket, hogy segítsék a munkavégzésben résztvevőket, fokozott figyelemmel közelítsék meg a munkavégzésben résztvevő járműveket, kérjük legyenek türelemmel az esetleges forgalmi fennakadások esetén.

Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

Dombóvár Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 13:21, kedd | Helyi

Jó bulinak gondolta a szoborrongálást az attalai és a dombóvári fiú

A dombóvári rendőrök rövid időn belül azonosították a Szállásréti tó partján felállított szobor rongálóit, két 15 éves fiút.

2021. Január 18. 16:24, hétfő | Helyi

Változások a helyi adókkal kapcsolatban Dombóváron

A helyi adókkal kapcsolatban az alábbi változások léptek, illetve lépnek életbe:

2021. Január 18. 09:25, hétfő | Helyi

Új sportosztály indul Dombóváron

Az összefogás célja, hogy a Dombóvári Focisuli Egyesülettel és a Tolna Megyei Esterházy Miklós Szakképző Iskola közreműködésével 2021. szeptember 1-jével egy új sportosztály induljon városunkban

2021. Január 17. 10:20, vasárnap | Helyi

Tájékoztató a hó- és síkosságmentesítésről

Dombóvár Város Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adja a Tisztelt Lakosságnak a téli hó- és síkosságmentesítéssel kapcsolatos feladatok ellátásáról: