Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.

Budapesten, a XXII. kerület egyik telephelyéről lopta el az egyik ott dolgozó férfi a cég kisteherautóját. A lakatot is leszedte a kapuról, és úgy hajtott ki az autóval az udvarról, de előtte több mint egymillió forint értékű szerszámgépet is felpakolt a kocsi platójára. A tulajdonos nagyon meglepődött, amikor egy vasárnap délután nem találta a telephelyen leparkolt autót és azt az alkalmazottat, akit megkért, hogy a hétvégén vigyázzon a telephelyen tárolt értékekre - közölte a rendőrség.

A cégvezetőnek nem sikerült, de a fővárosi rendőröknek igen; megtalálták a feltételezett elkövetőket.

A 28 éves K. Roland budapesti lakost - aki ellen járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt a Fővárosi Törvényszék Bv. csoportja, szintén járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt a Budapest Környéki Törvényszék Bv. csoportja, visszaélés kábítószerrel elkövetése miatt a Monori Rendőrkapitányság, továbbá járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmény miatt a Fővárosi Törvényszék Bv. csoportja is elfogatóparancsot adott ki – illetve társait, a 19 éves L. Mihály dabasi és a 29 éves H. Róbert gyáli lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Rolandot a gyanúsítását követően egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték át, míg a 19 éves elkövetőt a rendőrök a kihallgatását követően őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.