Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 30. 16:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megrongált tíz parkoló járművet

Megrongált tíz parkoló járművet

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást és szabálysértési eljárást is folytattak a 23 éves férfival szemben.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. január 13-án délelőtt, mivel megrongáltak tíz autót az egyik kecskeméti hivatal előtt – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az ismeretlen mielőbbi felderítése érdekében nyomozócsoportot alakítottak, majd az adatgyűjtés és a kamerafelvételek elemzése alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves kecskeméti lakos sétálás közben meglátott egy plakátot rögzítő rajszöget, amit egy gyors mozdulattal elvett, és az ujjai közé rejtett. A fiatal fogta a hegyes eszközt, és végigkarcolta a parkoló autók motorháztetejét.
Két esetben jelentősebb volt a kárt, ezért azokat büntetőeljárás során vizsgálták, míg a másik nyolc esetben a szabálysértési hatóság intézkedett a felelősségre vonásról.
A férfit március 12-én elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyet vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.