Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Március 07. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Hűvösre került az autótolvaj

Hűvösre került az autótolvaj

Egy 75 éves dombóvári férfi tett feljelentést 2022 januárjában, hogy 2021 december végén ellopták a bankkártyáját, majd azzal valaki összesen 500.000 forintot vett le a bankszámlájáról.

Mikor ezt észlelte, rögtön letilttatta a kártyát. 2022. január 14-én reggel érte a következő kellemetlen meglepetés, amikor garázsába lépve azt látta, hogy onnan ellopták az autóját.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű nyomozásba kezdtek, amelynek gyorsan meg is lett az eredménye. Megállapították, hogy az elkövető egy 31 éves döbröközi férfi, aki a lopott bankkártyával több esetben vásárolt is. Azután is próbálkozott még, miután a feljelentő azt letilttatta, de nem járt sikerrel. A lebukást szerette volna elkerülni, ezért a lopott autóval Németországba távozott. Emiatt nemzetközi körözést adtak ki ellene, amit megtudott, ezért visszatért Magyarországra. Elfogására döbröközi tartózkodási helyén került sor, ahol a rendőrök az egyik szobában lévő ágy alatt találtak rá.

Előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során vallomást tett. A saját verzióját adta elő, miszerint nem követett el bűncselekményt, a sértett szívességi kölcsönbe adta neki a pénzt is és az autót is. A férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását, azóta börtönben van.

A lopott gépkocsi eddig nem került elő, az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság rendőrei tovább folytatják a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!