Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 30. 13:49, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Háromezer forint értékű ékszert vittek el a Nagykónyiban megölt idős nőtől

Háromezer forint értékű ékszert vittek el a Nagykónyiban megölt idős nőtől

Háromezer forint értékben zsákmányolt ékszert, fülbevalót és gyűrűt áldozatától az a két huszonéves fiatal, aki megölt egy 84 éves asszonyt múlt szombat este Nagykónyiban,

- közölte Molnár Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
A rendőr alezredes elmondta: a szomszédok jelezték, hogy az egyedül élő idős asszony bejárati ajtaján az ablak be van törve, és a nő nem ad életjelet magáról. A rendőrök a házban látták, hogy ott kutattak, az asszonyt pedig holtan találták.
Az MTI kérdésére Molnár Gábor elmondta: adatgyűjtés során jutottak el a 22 éves és a 27 éves helyi fiatalemberhez, akiket 18 órával a bűncselekmény elkövetése után elfogtak. A gyanú szerint a két elkövető szombatra virradóra tört be az asszonyhoz, akit, amikor felébredt, ütlegelni kezdtek, és a nő belehalt a bántalmazásba.
Molnár Gábor szerint a gyanúsítottak ismerhették áldozatukat, ugyanakkor arra a bűnügyi igazgató nem kívánt válaszolni, hogy a gyanúsítottak vallomást tettek-e, illetve a két fiatal büntetett előéletű-e.

Címkék: gyilkosság, Nagykónyi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.