Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 29. 14:54, kedd | Helyi sport
Forrás: József Attila ÁMK

Gyerekfoci Somogyjádon: jól ment a József Attila ÁMK csapatainak

Gyerekfoci Somogyjádon: jól ment a József Attila ÁMK csapatainak

A Grosics Gyula októberi gyerekfocit már nyolcadik alkalommal rendezték meg a somogyjádi sportcsarnokban. A József Attila ÁMK csapatai egytől egyig kiemelkedő eredményt értek el a színvonalas kispályás tornán.

Így teljesítettek Óliás Zsolt edző tanítványai a dunántúli csapatok részvételével lezajlott sporteseményen:

I. korcsoport (fiúk)

Tíz csapat indult két csoportban körmérkőzéssel döntötte el a helyezések sorsát. A József Attila ÁMK csapata második helyen jutott tovább, így a harmadik helyért mérkőzhetett. Az elődöntőben fölényes győzelmet aratottak tanulóink így megérdemelten vehették át a bronzérmet.

A csapat tagjai: Göndöcs Gergő, Ginzer Gábor, Krasznai Doren, Dürvanger Richard, Varga Bálint, Lódri Gergő, Tímár Dávid, Kardos László.


II. korcsoport (fiúk)

Tizenkét csapat három csoportban játszott körmérkőzést egymással. Az újdombóvári sulisok csoportelsőként jutottak be a hármas döntőbe, ahol remek játékkal utasították maguk mögé mindkét ellenfelüket, így a torna végén dobogó legfelső fokára állhattak. Az intézmény csapatát a SZOR Gárdonyi Géza Általános Iskola négy tanulója is erősítette. A torna legjobb kapusa Reizinger Patrik (JAÁMK) lett.

A csapat tagjai: Reizinger Patrik, Reizinger Dániel, Bugyi Alex, Kocsis Zsolt, Kocsis Dániel, Göndöcs Gergő, Takács Arnold (Gárdonyi), Takács Barnabás (Gárdonyi), Szeifert Márk (Gárdonyi), Szigetközi István (Gárdonyi).


IV. korcsoport (lányok)

Nyolc csapat két csoportban körmérkőzésekkel döntötte el a továbbjutást. A József Attila lányai a csoportból második helyen jutottak tovább. Küzdelmes játékkal a harmadik helyen zárták a tornát.

A csapat tagjai: Varga Antónia, Orbán Gitta, Balogh Barbara, Tóth Vanessza, Forgács Kornélia, Fülöp Adél, Tóth Kaludia, Kiss Luca, Szaka Nikolett, Horváth Evelin, Szigetvári Alexa.


IV. korcsoport (fiúk)

Tizenkét csapat három csoportban körmérkőzésekkel döntötte el a helyezéseket. Az újdombóvári központú intézmény fiai a mérkőzések során nagy küzdésről és akaraterőről tettek tanúbizonyságot, így csoportelsőként jutottak a hármas döntőbe. Sajnos eddigre a csapat létszáma jelentősen megfogyatkozott, így a megmaradt hat játékosra hárult a legnehezebb feladat. Kiemelkedő játékuk és példamutató küzdeni akarásuk ellenére sajnos csak a harmadik helyet érték el.

A csapat tagjai: Wülfinger Gergő, Nyakas Márton, Szarkali András, Varga László, Szabó Bence, Právics Dominik, Zentai János, Blázsovics Bence, Palánki Szabolcs, Szabó Márk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.