Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2011. December 15. 22:11, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Gyalogosokat gázoltak a zebrán Kaposváron, az egyik gázoló dombóvári

Gyalogosokat gázoltak a zebrán Kaposváron, az egyik gázoló dombóvári

Rövid időn belül két gyalogost is elgázoltak Kaposváron, az egyik súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. Az egyik gázoló egy dombóvári nő volt.

Egy 32 éves kaposvári nőt már a járdához közel ütött el személygépkocsijával egy dombóvári nő, egy másik helyszínen - ugyancsak a zebrán - egy 61 éves kaposvári férfit gázolt el egy helyi férfi - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Bíró Gábor közlése szerint a nő könnyebb sérüléseket szenvedett, az idős férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A dombóvári nő elismerte vétkességét, a másik baleset körülményeit - a gyalogos feltehetően ittas állapota miatt - a rendőrség vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.