Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Február 26. 09:55, hétfő | Helyi
Forrás: Arrabona Média

Egyedi szolgáltatás Pécsen

Egyedi szolgáltatás Pécsen

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat.

A TravelForDent magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat. Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba található a magánklinikán. Kényelmes várótermek és tágas parkolók szolgálják a betegek és a szakmai csapat igényeit egyaránt. A sebészeti osztállyal működik együtt a régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, ahol a műtétek egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel mennek végbe. Egy panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja a vizsgálatok kiváló minőségét és természetesen a korszerű kiszolgálást.

Magyarországon Pécsen, a legmodernebb üveg-és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. A laborban dolgozó kollegák magasan képzett fogtechnikusok, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, az Ön igényeinek figyelembe vételével. Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek rendelkezésére áll.
A szolgáltatások között szerepelnek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A legjobb árat garantálják a legmagasabb minőségben. Minden szükséges munkafolyamat megvalósításra kerül a kivételes fogtechnikai laboratóriumban, a legmodernebb technológiák használatával.

A versenyképes árak mellett így a teljes minőségellenőrzést is garantáljuk minden munkafolyamat során. Választhat meglévő árú szolgáltatásunk, vagy előre megtervezett ajánlatunk között, igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, amely személyre szabott, ugyanakkor kényelmes. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, készséggel állunk rendelkezésére!

Címkék: orvos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.