Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Május 08. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Lőtz Imre János

Castello: új rendezvényterem Dombóváron

Castello: új rendezvényterem Dombóváron

A dombóvári MOL-kúttal szemben sokáig üresen álló kaszinóépület tulajdonosa nemrég úgy döntött, szicíliai mintára rendezvényteremmé alakítja. Cataniában járva ugyanis igen megtetszett neki egy Castello nevű hely.

Az ötletet tett követte. Az igényesen kivitelezett, teljes körű átalakítás után mára egy klimatizált 70 m2-es nagyterem és egy hozzá kapcsolódó 25 m2-es tálalókonyha található a „kulcsos házban”.

A Castello családi és vállalati rendezvényekhez bérbe vehető egész napra vagy akár csak egy alkalomra. Kitűnő helyszín legfeljebb 50 fős születésnapok, ballagások, osztálytalálkozók, lakodalmak, továbbképzések, előadások, illetve bemutatók megrendezéséhez. Előre megterített asztalok, CD-lejátszó hangfalakkal és 900 literes italhűtő várja a vendégeket a teremben, ahol az ide szállított ételekből történő étkezés előkészíthető tálalással vagy svédasztalos megoldással. De igény esetén grillezésre és bográcsozásra is van mód.

Mindez kedvező bérleti díjért lehetséges. Az egész napra vagy egy alkalomra számított 28 000 forint magában foglalja a közüzemi díjakat, a takarítást és a mosogatást.

Ha tehát legfeljebb 50 fős eseményt tervez, érdemes számításba vennie a Köztársaság útja 36. szám alatti Castello Rendezvénytermet, amellyel kapcsolatban Lőtz Imre Jánossal egyeztethet a 30/979-64-44-es telefonszámon vagy az imidom@citromail.hu email címen. (X)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.