Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2020. November 24. 14:10, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ammóniaszivárgás Alsómocsoládon

Ammóniaszivárgás Alsómocsoládon

November 23-án, hétfő este egy üzem szárazáru raktárában a karbantartás során megnyitottak egy vízmentes ammóniát szállító vezetéket a Baranya megyei Alsómocsoládon.

A művelet során mintegy 5-8 liternyi ammónia kifolyt és az üzemben tartózkodó 105 alkalmazott közül öten rosszul lettek.

A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik a szellőztetést végezték, továbbá a létszámellenőrzésben segítettek. A Baranya megyei katasztrófavédelmi mobil labor a káreset helyszínén mérhető ammónia koncentrációt nem tudott kimutatni. Veszélyes anyag nem került a környezetbe, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 13:21, kedd | Helyi

Jó bulinak gondolta a szoborrongálást az attalai és a dombóvári fiú

A dombóvári rendőrök rövid időn belül azonosították a Szállásréti tó partján felállított szobor rongálóit, két 15 éves fiút.

2021. Január 18. 16:24, hétfő | Helyi

Változások a helyi adókkal kapcsolatban Dombóváron

A helyi adókkal kapcsolatban az alábbi változások léptek, illetve lépnek életbe:

2021. Január 18. 09:25, hétfő | Helyi

Új sportosztály indul Dombóváron

Az összefogás célja, hogy a Dombóvári Focisuli Egyesülettel és a Tolna Megyei Esterházy Miklós Szakképző Iskola közreműködésével 2021. szeptember 1-jével egy új sportosztály induljon városunkban

2021. Január 17. 10:20, vasárnap | Helyi

Tájékoztató a hó- és síkosságmentesítésről

Dombóvár Város Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adja a Tisztelt Lakosságnak a téli hó- és síkosságmentesítéssel kapcsolatos feladatok ellátásáról: