Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Augusztus 28. 16:16, hétfő | Helyi

A szívegyesületek VI. országos rendezvényének házigazdája volt Dombóvár

A szívegyesületek VI. országos rendezvényének házigazdája volt Dombóvár

A Magyar Szívegyesületek Országos Szövetsége hatodik sporttalálkozóján 14 versenyszámban (úszás, futás, gyaloglás, asztalitenisz, labdarúgás, lövészet, teke, darts, röplabda, stb.) mérték össze tudásukat a résztvevők.

Az esemény fővédnöke Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és védnöke Pintér Szilárd polgármester volt.

A pénteki nap megnyitó ünnepséggel indult, ahol dr. Bereczki Mária, a helyi egyesület elnöke, Pintér Szilárd polgármester, dr. Orbán Csaba belgyógyász, kardiológus, a Magyar Szívegyesületek Országos Szövetségének elnöke, valamint Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke köszöntötte a résztvevőket. Az eseményen előadást tartott dr. Fridrik Gábor kardiológus főorvos, emellett fellépett a Jumpers Kötélugró Sportegyesület, illetve Fodor János miskolci operaénekestől hallhatták a magyarok világhimnuszát.

A szombati napon már korán reggel elkezdődött a sportverseny, a szervezők fakultatív programokat is szerveztek, az érdeklődők több múzeumba is ellátogathattak, helytörténeti sétán vehettek részt, illetve kvízjáték keretében ismerkedtek Dombóvárral. Este pedig gála ünnepség során Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a vendégeket, majd a város tehetségei is a színpadra léphettek, más civil egyesületek is bemutatkozhattak.

Az esemény zárásaként vasárnap tartották az eredményhirdetést, ahol minden résztvevő teljesítménye elismerésre került, közel 300 érmet adott át Pintér Szilárd polgármester, és Szabó Csaba, a Dombóvári Sportszövetség elnöke.
A legeredményesebb szervezet, az Egri Szív Egyesület vihette haza a vándorkupát, a díjat Dr. Bereczki Mária adta át.

Gratulálunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.