Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 18. 15:42, hétfő | PR
Forrás: www.flaga.hu, www.mpe-pbgaz.hu

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

A füstmentes kerti sütögetéshez, grillezéshez válassza a PB gázt

Tudta, hogy PB-gázzal szinte valamennyi energiaforrás kiváltható és szinte korlátlan felhasználási lehetősége van?

Környezetbarát, hatékony, helytakarékos és sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik – ez a FLAGA palackos PB-gáz.
A palackok mobilitásának köszönhetően bárhol és bármikor kéznél lehet.
Az eszközök és palackok széles termékpalettájának köszönhetően a PB-gáz kielégíti a különféle energiaforrások valamennyi egyedi igényét.
A PB-gáz az alábbi területeken használható: főzés, sütögetés, grillezés, kempingezés, lakókocsizás, kézművesség, teraszfűtők, különböző helyiségek fűtése, szárítása, hűtése (házak, téli kertek, teraszok, hétvégi házak, piaci standok és utcai fesztivál, parti sátrak, üvegházak
stb.)

Forrás: flaga.hu

Palackos PB-gáz fűtőértéke

A palackos PB-gáz az élet több területén tűnik fel, mint hordozható energiaforrás. Egy 11,5 kg töltetsúlyú háztartási palackban lévő PB-gáz fűtőértéke egyenértékű 14,5 liter olaj, 150 kWh villamos energia, vagy 50 kg fa fűtőértékével. A palack fél kézzel felemelhető, könnyen szállítható, tiszta és számos berendezéshez csatlakoztatható.
Többféle palack van forgalomban Magyarországon, melyek alumíniumból, acélból és műanyagból (kompozit palackok) készülnek. Leggyakrabban az alumíniumötvözetből készült 11,5 kg, 23 kg töltősúlyú háztartási és a 11 vagy 12 kg töltősúlyú targonca palackok.
A fogyasztók biztonsága érdekében a töltött palackok szelepeit csak roncsolással eltávolítható (műanyag fólia, pántos vakanya, stb.) elemmel zárják le. Az ép lezáró elem azt jelenti, hogy a palack töltetének megfelelő súlyáért, a benne lévő gáz szabványnak megfelelő minőségéért és a palack biztonságos felhasználásáért a lezáró elemen szereplő PB-gázszolgáltató felelősséget vállal. A palackok töltetsúlyának maximális mértéke a fólián szereplő mennyiség, minimális mértéke a töltetsúly –3%.

Forrás: www.mpe-pbgaz.hu

D-Gép, Bugyi Norbert
egyéni vállalkozó
Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.
www.d-gep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat