Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Október 31. 08:34, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Szívklub Egyesület

30 éves a Dombóvári Szívklub Egyesület

Gála keretében ünnepelte a Dombóvári Szívklub Egyesület fennállásának 30. évfordulóját.

Az eseményen résztvevőket Pintér Szilárd polgármester, Sándor Tamás, a Tolna Vármegyei Civil Központ vezetője, valamint Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke köszöntötte. A tagság mellett dombóvári társzervezetek, a Barcsi és a Faddi Szív Egyesületek is meghívást kaptak.

„Közösségük működése Dombóvár számára elengedhetetlen. Feladatuknak és céljuknak nem kevesebbet tűztek ki, minthogy szív- és érrendszeri betegséggel küzdő embereknek segítsenek azzal, hogy az Önök iránymutatásával egy egészségesebb, teljesebb életet élhessenek.

A Dombóvári Szívklub Egyesület kiemelkedően aktív időszakot tudhat maga mögött. Augusztusban az a szerencsés megtiszteltetés érte városunkat, hogy az Országos Szív Egyesületeket Találkozójának mi adhattunk otthont. Azt gondolom, hogy a helyi egyesület és az önkormányzat között ez alkalomból egy szoros együttműködés és közös gondolkodás, jó viszony alakulhatott ki."

E gondolatokat Pintér Szilárd polgármester úr köszöntőjében hallhatták a résztvevők.

Füleki Sándorné az egyesület alelnöke köszöntötte az alapító tagokat, majd ezt követően Dr. Bereczki Mária, a szívklub egyesület elnöke az elmúlt 30 év emlékeit idézte fel.

A gálaműsor során Farkas Béla tárogató művészt, valamint Lukácsi Enikő énekesnő és Garamvölgyi Attila zeneiskolai tanár közös produkcióját hallhatták a vendégek.

Az ünnepség hátralevő részében Tóth Gáborné és Sátor Edéné is készültek egy-egy verses produkcióval, Molnár Gyuláné népdalokkal szórakoztatta a közönséget. A déltuán folyamán közremüködött a Dombóvári Zenész Együttes, illetve Kiss András.

Gratulálunk a Dombóvári Szívklub Egyesület elmúlt 30 évéhez, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.